Aktualno

Film “Neoproštena pobjeda” redatelja i scenarista Nenada Piskača 

 

 

Neoproštena pobjeda dokumentarni je film o politici jugoslavena, komunista i velikosrba u postkomunističkoj Hrvatskoj u posljednjih dvadeset godina.

Oni su preuzeli upravu i nadzor nad hrvatskom pobjedom, državom i društvom, proglasili su pobjedu zločinom kako bi održali društvene odnose kakvi su vladali u totalitarnoj komunističkoj Jugoslaviji i socijalističkoj Hrvatskoj.

Hrvatsko nebo objavljuje dokumentarni film Neoproštena pobjeda uz suglasje Croatia-film.com-a i gospodina Nenada Piskača redatelja i scenarista filma.

Croatia-film.com* globalno je neprofitno uzletište hrvatskome neovisnom domoljubnom filmu. U prvom planu je dokumentarni i igrano dokumentarni žanr. Okupljamo relevantne autore i filmove, kojima je kriterij istine iznad komercijalnih, ideoloških i strančarskih interesa. Utočište smo filmova, scenarista, redatelja i producenata koji nemaju pristup državnim središtima financiranja i medijima glavne struje. Mislimo nacionalno, djelujemo globalno.

Misija

Misija platforme croatia-film.com jest u svijetu filma okupiti ciljane nacionalne teme, ugraditi ih u globalni virtualni svijet i učiniti ih dostupnima bez naknade. Ciljane teme croatia-film.com od važnosti su za hrvatsku prošlost, sadašnjost i budućnost, oslobođene mitova i krivotvorina totalitarnih režima. Želimo djelovati slobodni od komunističkog jednoumlja i postkomunističke političke korektnosti.

Vizija

Svjesni smo da je dugotrajno komunističko naslijeđe ostavilo posljedice koje se osjećaju i u 21. stoljeću ne samo u Hrvatskoj. Želimo na njih upozoriti. Podupiremo slobodarske i demokratske snage u Europi i svijetu, koje se bore s ostatcima komunističkoga naslijeđa i nastoje trajno obilježiti žrtve komunističkih režima. Cilj nam je podići svijest o razornim učincima komunističkoga totalitarizama na hrvatski narod u 20. stoljeću. Za hrvatski narod i njegovu državu specifično je da se tijekom 20. stoljeća uz komunistički totalitarizam suočio i sa jugoslavenskim i velikosrpskim totalitarizmima. Zbog toga zagovaramo i promičemo vrijednosti Domovinskoga rata (1990. – 1998.), kojim se hrvatski narod oslobodio komunističkoga režima, jugoslavenskoga uređenja i velikosrpskoga koncepta.

FILM POGLEDAJTE OVDJE: www.hrvatskonebo.org

Zanima nas Tvoje mišljenje!