Aktualno

Masoni su organizacija tajnija od tajnih službi

BELJAK TRAŽI JELENIĆEVO RAZRJEŠENJE

Čitajte: www.direktno.hr

Predsjednik HSS-a i saborski zastupnik Krešo Beljak u srijedu je poručio da glavnog državnog odvjetnika Dražena Jelenića treba razriješiti jer je nedopustivo da je osoba na takvom položaju član masonske lože. 

“Vlada treba dati prijedlog Saboru, glavnog državnog odvjetnika imenuje Sabor i treba ga razriješiti. Mislim da je ovo nedopustivo”, poručio je Beljak.

Istaknuvši da neće ulaziti u to o kakvoj se organizaciji radi, Beljak je ustvrdio kako sama činjenica da su masoni polutajna ili tajna organizacija, koja odgovara nekome drugome, a ne Hrvatskom saboru, hrvatskoj politici i hrvatskim političkim strankama, govori da taj čovjek tu dužnost ne može obavljati.

Na pitanje kako to da se u sigurnosnim provjerama nije otkrilo da je Jelenić član masonske lože Beljak je ocijenio kako oni “očito ne rade svoj posao ili ga ne mogu raditi”. Ako su masoni tajna organizacija, onda su ovi tajniji i od tajnih službi, a to je katastrofa za državu, kaže Beljak.

Predsjednik HSS-a ne očekuje da Jelenić prije razrješenja podnese ostavku ali, kaže, to ne ovisi o njemu nego o Hrvatskom saboru. Najavio je da će saborski zastupnici HSS-a glasati za Jelenićevu smjenu.

https://direktno.hr/domovina/beljak-trazi-jelenicevo-razrjesenje-masoni-su-organizacija-tajnija-od-tajnih-sluzbi-182887/

Zanima nas Tvoje mišljenje!