Aktualno

MI – KONKRETAN DOPRINOS POTREBITIMA NA BANOVINI

Hvala vam dragi miovci i prijatelji što ste dali svoj doprinos ublažavanju posljedica katastrofalnog potresa na Banovini. Naš glavni tajnik  sa zadovoljstvom izvješćuje da smo uspjeli osigurati traženu informatičku opremu za Dječju bolnicu u Klaićevoj. Budući da su oni u međuvremenu riješili problem mi ćemo prikupljenu opremu ovih dana uručiti ustanovama na Banovini.

Također, dragi prijatelji, braćo i sestre, zahvaljujemo vam na širini srca i kršćanskoj solidarnosti u prikupljanju novčanih sredstava. S današnjim danom skupili smo nešto više od 40.000 kn, a vaše uplate još stižu. O tome ćemo vas naknadno izvijestiti.

Naši operativci su, poslije definiranja prioriteta, odmah krenuli u analizu i nabavku najpotrebnijega. Odlučili smo se za nabavu kamp kućica, jer upravo za njima je najveća potreba. Naš Robert je „prevrnuo“ Sloveniju i Hrvatsku i uspio nabaviti dvije kamp kućice u Sloveniji, a treću u Rijeci.

Jedna kamp kućica je odmah dovezena obitelji Alojza Martinovića u Glini, Frankopanska ulica 39 , a druga obitelji Hasiba Račića u Glini, Mlinarska ulica 6. Treća kamp kućica kupljena u Rijeci također čeka transport nekoj obitelji na Banovini.

Posebno na usluzi besplatnog prijevoza zahvaljujemo Auto centru Horvat, a prijateljima iz Varaždina na darovanoj kompjutorskoj opremi.

Uoči blagdana Tri kralja, koji su nosili darove Novorođenome Kralju, svima vama braćo i sestre, hvala na darovima koje ste poslali za našu akciju. Nastavljamo činiti svoje za „Boga i Hrvatsku dragu!“

Svi koji žele pomoći mogu prilog uplatiti na račun:

Hrvatski katolički zbor MI

Zagreb, Mesnička 2

IBAN: HR9523600001101227244

 

Zanima nas Tvoje mišljenje!