Aktualno

KAJIN MILANOVIĆU – Ne bi me iznenadilo da pola Vlade, predsjednikovih savjetnika… – radi za inozemne službe!Lovite ‘kapitalce’, a ne ‘srdelice’!

‘RADI LI POLA NAŠIH DUŽNOSNIKA ZA INOZEMNE SLUŽBE?’

KAJIN MILANOVIĆU: ‘Predsjedniče, odmah smijenite šefove obavještajnih službi! Kako je moguće da nisu znali da je Jelenić mason?’

čitajte:www.direktno.hr

Autor: Andrea Latinović

Najnovija afera koja drma Hrvatskom, ali nazire joj se brzi kraj, a to je priznanje glavnog državnog odvjetnika Dražena Jelenića kako je član jedne od masonskih loža, u teškom verbalnom okršaju s uglednim oftamologom i vlasnikom privatne Poliklinike ”Svjetlost’, Nikicom Gabrićem, koji se nedavno našao kao žrtva medijskog reketa, izazvala je nevjerojatnu količinu reakcija sa svih strana.

Nadalje, otvorio je i pitanje medijskoga reketarenja, o čemu se javno ne govori ništa, ali godinama je itekako prisutno u javnosti.

Odmah se oglasio i česti komentator društvenih i političkih zbivanja u Hrvatskoj, dugogodišnji bivši potpredsjednik IDS-a i bivši saborski zastupnik te stranke, Damir Kajin, koji je prije nekoliko dana na našem portalu uputio vrlo oštru poruku predsjedniku Republike Hrvatske, Zoranu Milanoviću, progovorivši vrlo izravno i ”neuvijeno” o problemu korupcije koja je, uz ”blagoslov” IDS-a, opustošila i gospodarski uništila Istru, nekoć, uz Međimurje, najrazvijeniju hrvatsku regiju, koja je danas na koljenima.

Kajin je stoga, ponovno za Direktno izjavio sljedeće:

”Prvi Milanovićev posao trebao bi biti smjena svih šefova obavještajnih službi. Zbog čega? Zbog glavnog državnog odvjetnika. Šefa DORH-a treba razriješiti Vlada, odnosno, Sabor. Pa kako je moguće da službe nisu znale da je šef DORH-a mason? Jer su nesposobne, a nesposobni ljudi ne smiju ih voditi!”, ogorčen je Kajin.

Podsjeća i kako je punih 20 godina bio član Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, naglašavajući kako je i zbog toga kompetentan za razgovor o ovoj temi.

Odmah zatražite smijenu šefa DORH-a!

Kajin ide i dalje:

”Usput, u DORH-u neka se ‘pozabave’ Nikicom Gabrićem koji je tražio uhićenje novinara. Ne bi me iznenadilo da pola Vlade, predsjednikovih savjetnika… – radi za inozemne službe!

Svakoga suca, državnog odvjetnika, ali i odvjetnika treba pitati jesu li članovi koje udruge i ako jesu – koje. Pa ako se pokaže veza, sve presude treba revidirati! Paralelni sustav ne smije funkcionirati!”.

Zatim je iznio i jedan detalj, rekavši da ima dokaze:

”Svojedobno su Jakovčić i Gabrić pregovarali o kupnji Opće bolnice u Rovinju koja ‘leži’ na najatraktivnijem prostoru zapadne obale Istre. Jesu li u tome društvu i neki istarski tajkuni? Ako da, koji su?

POA – lovite ‘kapitalce’, a ne ‘srdelice’!

Jedino što je gore od umiješanosti pravosuđa u tajna društva, to je kada je na čelu lože bio najmoćniji hrvatski izdavač, pokojni Marijan Hanžeković”.

Primjer Italije puno pokazuje

”Da vas podsjetim: kada je krenula borba protiv mafije u Italiji? Onda kada je raskrinkana tajna loža P2! Tada se spoznalo da je 900 njihovih članova dio vladajućih struktura, medija, generalštaba, menadžmenta, pravosuđa…

Ako se Hrvatska želi boriti protiv korupcije i nepotizma, ovo joj je idealna prilika”, zaključuje Damir Kajin za Direktno.

https://direktno.hr/domovina/kajin-milanovicu-predsjednice-odmah-smijenite-sefove-obavjestajnih-sluzbi-kako-je-moguce-da-nisu-znali-da-je-jelenic-mason-182929/

Zanima nas Tvoje mišljenje!