Aktualno

DR. JURE BURIĆ: SRAM NAS BILO!

 

Mi dopuštamo da nam po “Gradu heroja” – napaćenom Vukovaru nekažnjeno hodaju zločinci koji su naš grad i naše ljude mučili i ubijali.
Mi dopuštamo da nam po Dubrovniku nesmetano paradiraju zločinci koji su ovaj grad razarali i ljude ubijali.
Mi dopuštamo da nam srpski dragovoljci i ratni huškači što danas tu državu vode uz najveće državne počasti zagađuju prostor koji je trebao biti njihov i vrijeme koje ih je pomelo.
Mi dopuštamo da nam po Splitu, Šibeniku, Zadru….. vršljaju oni koji su se iz petnih žila trudili okupirati i zgaziti što je naše i nikad njihovo.
Mi dopuštamo da nam svake godine “šaka jada”- ostarjelih petokrakaških prdonja, ali i onih mlađih “sljedbenika revolucije” – po Kumrovcu, uz po Europi zabranjenim simbolima, veličaju jednog od najvećih zločinaca Drugog svjetskog rata.
Mi dopuštamo da nam “prikaze” -koje su stavile embargo na naoružavanje razoružanog, a napadnutog Hrvatskog naroda – budu savjetnici na Pantovčaku
“Hrvatskim” predsjednicima.
Mi dopuštamo da nam se na starohrvatski pozdrav “Za Dom spremni” objesi zvono i javno zabrani.
Mi dopuštamo da nam se ne dopušta u Pulskoj Areni nastup najvećeg domoljubnog pjevača.
Mi dopuštamo da nam se nekažnjeno osrkrvnjuju spomenici heroja Domovinskog rata, podvaljuju kukasti križevi na travnjacima.
Mi dopuštamo da se jednom deklariranom katoličkom narodu nametne Istanbulska konvencija s rodnom ideologijom i pogubni Marakeški sporazum.
Mi dopuštamo da nam dezerteri vode državu i ministarstva…..
Mi dopuštamo….. ma što mi sve dopuštamo…. i što ćemo mi sve dopustiti?!
I ?
Što se onda čudima da nam po javnim prostorima javno pjevaju partizanske budnice odbjegli Šerbedžija, nokautirani Nobilo, “iznenađeni” Končar…. i eurima kite tamburaše priželjkujući vremena koja se na njihovu žalost više nikada neće vratiti.
Što se onda čudimo da nam “pevaljka” napuni Arenu – onu našu zagrebačku, dekoriranu petokrakama i yugo zastavama i uz zvuke “Jugoslovenke”
dovede u trans dijela onih Tuđmanovih 20% što ovu državu nikad nije volilo niti želilo.
I to u najradosniji dio godine – zagrebački Advent.
SRAM NAS BILO!!!

Dr.  Jure Burić
Ravno, 15. prosinca 2019.

Zanima nas Tvoje mišljenje!