Vijesti

NOVOSTI IZ KOMINA: IZBORNI SABOR HKZ „MI“

U subotu, 9.veljače, u prostorijama udruge u mjesnom Domu kulture održana je izborna skupština udruge HKZ“MI“ iz Komina.

Na skupštini je dosadašnje rukovodstvo izložilo izvješće o provedenim aktivnostima za 2018. godinu, predložen je plan rada za 2019. godinu i predan je financijski izvještaj za 2018. godinu.

Nakon izlaganja izvještaja, provedeni su izbori, na kojima je birano novo rukovodstvo za sljedeće 4 godine, te su izabrani: Jurica Ćopo za predsjednika; Kata Dugandžić za dopredsjednika; Nikolina Burić Visković za tajnika i Lucijan Oršulić za rizničara.

U  nedjelju je uz proslavu blaženog Stepinca održan svečani domjenak povodom rođendana udruge. Kao gosti su događaju nazočili ravnatelj osnovne škole i predsjednik NK Gusar Marijan Scipioni, predsjednik Udruge lađara Gusari Komin Stipe Vlahović, predsjednik HSG Komin Lucijan Oršulić, i predsjednik mjesnog odbora Komin Jurica Kraljević.

Poslije dobrodošlice domaćina i slavljenika,uslijedila je molitva župnika don Dražena Dukića,te ugodno popodnevno druženje.

Zanima nas Tvoje mišljenje!