Aktualno

ENDEM ZAGREBAČKOG SVEUČILIŠTA – FAKULTET HRVATSKIH STUDIJA I KNJIGA

Iako je zbog pandemije izostao ovogodišnji Sajam knjiga Interliber, mnogi nakladnici se kreativno predstavljaju našoj javnosti. Uz mnoštvo komercijalnih ima i onih usko specijaliziranih iz obrazovnih ustanova koje ponajprije svojim studentima, ali i cjelokupnoj javnosti nude par exellence materijale za studij, ali i mnogima za dušu.

Među takvim ustanovama koje su svojim knjigama odlučile obogatiti i svekoliku hrvatsku javnost je i Fakultet hrvatskih studija (tamo, slikovito rečeno, je kilogram mozga na dva kvadrata, kao i svuda po sličnim ustanovama, ali za ovaj intelektualni i duhovni doprinos naciji može se  reći da je konstruktivan), pa vas potičemo da po povoljnim uvjetima nabavite njihove intelektualne, duhovne i znanstvene doprinose narodu i europskoj kulturi u cjelini.

Može se napokon reći, poslije uvida u ono što tiskaju i rade, da kod nas, i na primjeru Fakulteta hrvatskih studija, još uvijek ima prave znanosti, nade za mlade i visoko postavljenih znanstvenih i drugih kriterija. Iza svega toga što oni danas nude narodu stoji golem trud idejnih vizionara i operativnih djelatnika. Fakultet hrvatskih studija kao endem hrvatskog sveučilišnog života i kupnjom (simbolične cijene) knjige možete pomoći financijski, ali još važnije svojom duhovnom, intelektualnom i političkom potporom.

Ponudu Fakulteta hrvatskih studija možete pogledati ovdje, a tu se nalaze i sve druge potrebne informacije:

PONUDA KNJIGA FAKULTETA HRVATSKIH STUDIJA

 

Zanima nas Tvoje mišljenje!