Mi i život

IZBORI PROŠLI, PLAKATI (ZA PLAKANJE) OSTALI! ŠTO O SVEMU KAŽE MARIJAN KNEZOVIĆ?

MIOVSKI KOMENTAR:
Jučer je vaš urednik bio u pitomoj “Turskoj Hrvatskoj”- Velikoj Kladuši. Bože moj, ni za fotografiju nisam imao snage. Očekivao sam da je najpoznatiji kladuški gradonačelnik nešto promijenio – tko je Gradonačelnik – branio ga je naš časni Hrvoje Šošić – progooglajte… O naš Knezoviću,nemoj gubiti nadu, ali to je još uvijek “Turska” koja kasni za Europom dva stoljeća… Premjer Plenković je o tome akademski govorio i na Sorboni… on i svi politički Hrvati trebali bi vidjeti “naprednu” Kladušu…a onda  u zeleno obojane sarajevske pločnike.
Upozorenje za finu hrvatsku gospodu: Ovaj prilog je samo za ljude dobrih živaca i za mazohiste. Srećom ili nažalost, mladi ljudi poput Marijana Knezovića, imaju volje za ovaj jad… Treba mu dati svaku potporu..
KAŽE GOSPOĐA XY …da “KNEZOVIĆ NEMA NIKAKVU DUBINU” a ovo je tako nisko poput rijeke Bosne u mjesecu juli – ju…ili kako se to na turskom kaže… Taj Knezović je gromobran…Hvala mu i afereim! Ova MAJORIZACIJA  gora je  od najgorih povijesnih iskustava… “MOMAK SE BORI ZA PRAVA SVOGA NARODA”, reče neki gledatelj…volio bih s njim napraviti razgovor jer je razborit i mislim Srbin! U iskrenim kršćanskim razmišljanjima je naša nada – jednostavno u vjeri i među vjernicima! Srećom da mladi Knezović , umjeto legitimne, zamamne i moderne želje, da što prije projuri BMW 7 po Posušju, Viru i Roškom Polju, nije otišao postavljati knauf ili ivičnjake po Bavarskoj…
Nastavak slijedi…
Komentari …pročitajte Andrića – nakon toga ni zgražanje nije dopušteno!

 

 

Zanima nas Tvoje mišljenje!